Somaliska samosa

Ingredienser:
1000 g nötfärs
1 röd peppar
1 grön peppar
2 rödlök
2 frp tortilla (large 6-p)
Salt
Svartpeppar
Paprikapulver 
Mjöl
Vatten

Gör så här:
Stek färsen.
Hacka pepparn och rör ner i färsen.
Krydda efter smak.
Bred ut på ett fat och låt svalna.
Riv löken.
När färsen har svalnat så blandas löken i.
Rör ihop mjöl och vatten till ett lim.
Dela tortilla i fyra delar (trianglar).
Forma till strutar så att det skapas en flik att stänga igen med, fäst med lim. 
Fyll varje med ca 1 msk färs. 
Stäng igen struten och fäst med lim.
Fritera tills de blir gyllenbruna
.





Kommentera inlägget här:
Namn:   Kommentar:
Kom ihåg mig?
Mailadress:
URL/bloggadress: