Köttgryta i slow cooker

Älskar att laga mat i min slow cooker. Det sköter sig själv och man kan göra annat under tiden.

Ingredienser:
700 g grytbitar av nöt
2 msk tomatpuré 
1 frp finkrossade tomater
2 köttbuljongtärningar
Ca 200 g haricot verts
Vatten
Chilipeppar
Paprikapulver 
Sju kryddor 

Gör så här:
Bryn köttet.
Lägg tomatpuré, krossade tomater och köttbuljong i slow cookern. Blanda ner köttet.
Krydda och häll på vatten i önskad mängd.
Tänk på att inte ta för mycket. 
Kör på slow i 6-8 timmar. Smaka av köttet så att det är mört. 
10 min innan servering läggs haricot verts i. 
Smaka av om det behövs mer kryddor eller ej.


Kommentera inlägget här:
Namn:   Kommentar:
Kom ihåg mig?
Mailadress:
URL/bloggadress: