Kasslergratäng med ris

Kassler i krämig sås blandat med ris, MUMS! Detta var riktigt gott och jag kommer absolut att göra denna rätten igen. Jag använder rostad kalkon eller kyckling i bit som påminner om kassler just för att jag inte äter vanlig kassler. 
 
Ingredienser:
1 bit kassler
6 port ris
3 dl grädde
1 1/2 dl majonnäs
1 1/2 dl chilisås
1 purjolök
200 g riven ost
 
Gör så här:
Koka riset enligt anvisningar på förpackningar.
Skär kasslern i bitar.
Strimla purjolöken.
Blanda ihop grädde, majonnäs och chilisås.
Bred ut riset i en ugnsform.
Lägg kasslerna ovanpå och strö purjolöken över.
Häll på blandningen.
Strö riven ost över.
Ställ in i ugnen på 200 grader i ca 20-30 minuter.
 
Kommentera inlägget här:
Namn:   Kommentar:
Kom ihåg mig?
Mailadress:
URL/bloggadress: