Picklad rödlök

Det här bara måste ni testa! En riktig smakupplevelse måste jag säga. Rödlök  i sig är gott, men att pickla den tar rödlöken till helt andra nivåer. Den får en söt och syrlig smak som blev riktigt gott som tillbehör till tacos. Jag kan tänka mig att den är riktigt god till grillat på sommaren eller till en bit kött/kyckling när som helst på året. 

Ingredienser:
1 stor rödlök
1 dl ättika
2 dl socker
3 dl vatten

Gör så här:
Koka upp ättika, socker och vatten. 
Ställ åt sidan så att det får svalna en aning.
Skala och skiva löken i tunna skivor. 
Lägg skivorna i en skål/burk.
Häll lagen över löken. 
Ställ in i kylen innan servering. 
Den bör stå i kylen i minst en timme innan servering. 




Kommentera inlägget här:
Namn:   Kommentar:
Kom ihåg mig?
Mailadress:
URL/bloggadress: