Korvpytt med senapskräm

Denna rätten är perfekt att göra om man har kokt potatis kvar ifrån middagen dagen innan. Vi har nog alla värmt på en påse med färdig pyttipanna men det är faktiskt inte så svårt att göra sin egen. Det bästa är att man kan ha i precis det man gillar. Jag använde kycklingkorv men man väljer den man gillar mest. 

Ingredienser:
10 kokta potatisar
500 gram kycklingkorv
1 rödlök
Persilja
2 dl crème fraiche
1 msk valfri senap, gärna grovkornig
Salt
Svartpeppar
Smör

Gör så här:
Strimla löken. 
Stek i smör. 
Skär potatisen och korven i bitar. 
Låt dem steka med löken. 
Krydda med salt och svartpeppar. 
Hacka persiljan fint.
När allt är genomstekt så strös persiljan över. 
Rör ihop crème fraiche med senapen. 
Smaka av om det behövs mer senap. 


 
Kommentera inlägget här:
Namn:   Kommentar:
Kom ihåg mig?
Mailadress:
URL/bloggadress: