Wienernougat

Jag gillar wienernougat som man köper i affären, men att göra egna är snäppet godare! Testa du också, det är inte alls svårt och är klart på ca 1 timme. 

Ingredienser:
250 g nougat
250 g mjölkchoklad 
100 g mandelspån

Gör så här:
Hacka chokladen.
Skär nougaten i mindre bitar.
Smält över vattenbad. 
Rosta under tiden mandelspånen i en torr stekpanna. 
Se till så att de inte bränns, de ska bara få lite ljusbrun färg. 
Blanda ner mandeln i chokladsmeten. 
Klä en form med bakplåtspapper. 
Min form är ca 20x30 cm. 
Häll över blandningen och bred ut den så att den täcker hela formen. 
Ställ in i kylen och låt den stelna. 
Skär i valfri storlek. 
Förvara i kylen. 



Kommentera inlägget här:
Namn:   Kommentar:
Kom ihåg mig?
Mailadress:
URL/bloggadress: