Fiskgratäng med tomat och purjolök

 

Ingredienser:
2 frp torskfilé á 400 g
4 dl crème fraiche 
1 ask philadelphiaost
1 påse fryst dill
2-3 tomater
1 purjolök
200 g riven ost
Salt
Svartpeppar
Citron (kan uteslutas)
Färsk dill (kan uteslutas)
 
Gör så här:
Tina torsken nästan helt.
Lägg dem i en ugnsform.
Krydda med salt och svartpeppar.
Blanda ihop crème fraiche och philadelphiaosten tillsammans med dillen.
Bred ut massan äver fisken.
Skär tomater i skivor.
Skiva purjolöken.
Lägg ovanpå massan.
Toppa med riven ost.
Ställ in i ugnen på ca 40-45 min på 200 grader.
Dekorera med dillkvist och citronklyftor.
 
Jag serverade broccoli och ärtor till, men vill man ha potatis till så passar det jättebra. 
 


Kommentera inlägget här:
Namn:   Kommentar:
Kom ihåg mig?
Mailadress:
URL/bloggadress: