Dessa chokladbollar är nog de godaste jag har gjort, smaken blir så mycket bättre med O'boy istället för kakao. Vill man så kan man rulla dem i pärlsocker, men jag tycker personligen att det blir både bättre och godare med kokos.
Ingrediener:
12-14 dl havregryn
4 dl socker
8-10 msk O'boy
300 gram rumsvarmt smör
1 dl kaffe
kokos
Gör så här:
Blanda alla torra ingredienser med smöret.
Häll i kaffe.
Knåda ihop till en massa, jag gjorde för hand men det går lika bra att göra i valfri hushållsmaskin.
Massan blir ganska lös och kletig.
Ställ in den i kylen en stund så att massan blir mer fast i konsistensen.
Rulla sedan till bollar och rulla dem i kokos.
Jag valde att göra ganska stora chokladbollar och lade dem i varsin form.
Ställ chokladbollarna kallt.
De går bra att frysa.

Åhh vad goda dem ser ut! Ska testa dem snart inshallah! :)