Kycklingsallad

En kycklingsallad kan man göra på hur många olika sätt som helst, detta är mitt sätt. Mitt knep eller ja, knep och knep. Det är faktiskt att steka kycklingen i väldigt mycket grillkrydda. På så sätt blir smaken väldigt likt en grillad kyckling. Det blir väldigt mycket av denna så vi brukar alltid göra matlådor. Kan tänka mig att det blir 10-12 portioner.

Ingredienser:
ca 1kg kycklingfilé 
500g valfri pasta
½ isbergssallad
½-1st gurka
2st rödlök
1 påse frysta haricot verts
1 stor burk majs
 
Gör så här:
Börja med att skära kycklingen i småbitar, stek dem i rikligt med grillkrydda. 
Låt svalna.
Koka pastan och skölj den därefter i kallt vatten.
Skär gurka, sallad och lök i lagom stora bitar
Blanda samman haricot verts som du tinat tillsammans med de skurna grönsakerna och majsen.
Till sist blandar du ner pastan och kycklingen tillsammans med grönsakerna. 
Servera med valfri dressing.
 
 
 
 
 
Kommentera inlägget här:
Namn:   Kommentar:
Kom ihåg mig?
Mailadress:
URL/bloggadress: