Baguette med kalkon och purjolöksröra

Receptet räcker till att fylla ca 6 st vanliga baguetter.

Ingredienser:
200 g rökt kalkon
200 g riven ost
5 dl crème fraîche
2 dl gräddfil
1 purjolök
Persilja (fryst passar jättebra och behöver då inte hackas)
2 msk majonäs
Grönsaker till dekorering. T.ex. gurka, citron och krispsallad.

Gör så här:
Hacka purjolöken, kalkon och persilja smått.
Blanda därefter ihop alla ingredienserna till en röra.
Börja med lite majonäs åt gången och smaka av tills du får en bra smak.
Röran blir godast om den får stå till sig lite i kylen.
Skär upp baguetter och fyll dem med röran.
Dekorera med valfria grönsaker.

Kommentera inlägget här:
Namn:   Kommentar:
Kom ihåg mig?
Mailadress:
URL/bloggadress: